St.Elisabeth Hofkampstraat Almelo

Omschrijving

Comfortabel gerenoveerde, stijlvolle appartementen in bijzonder Rijksmonument te Almelo.

Aan een van de mooiste authentieke straten van Almelo, de Hofkampstraat, op uitstekende locatie, hartje centrum, met Hagenpark als achtertuin en het groene buitengebied van de Gravenallee op loopafstand, zijn onlangs deze bijzonder fraaie twee- drie en vierkamerappartementen gerenoveerd.

Elk appartement is uniek in het karakteristieke rijksmonument, het voormalige R.K. Ziekenhuis St. Elisabeth. Met een fraai aangelegde gezamenlijke binnentuin, enkele met eigen tuin, balkon, loggia of dakterras.

De riante appartementen zijn volledig gemoderniseerd in 2023 en aangepast aan de huidige eisen.
De twee- en drie en vierkamerappartementen beschikken over moderne inbouwkeukens met natuurstenen werkblad, voorzien van o.a. inductiekookplaat, RVS afzuigschouw, vaatwasser, koelkast en combi oven/magnetron, ruime stijlvolle badkamer met douche, wastafelmeubel en zwevend toilet (realisatie 2023).
De appartementen zijn gesitueerd op begane grond of eerste verdieping, voorzien van ruime woon- en slaapkamers en hebben waar je ook kijkt een fantastisch monumentaal en groen uitzicht. De woningen kenmerken zich door hoge plafonds, grote raampartijen en keurig afwerkingsniveau.

Naast het imposante trappenhuis is er ook een lift aanwezig. De centrale ruimten zijn keurig afgewerkt en voelen licht en ruimtelijk aan. In het gebouw zijn twee centraal gelegen fietsenbergingen (met oplaadpunten) aanwezig en bestaat er voor bewoners een mogelijkheid een extra inpandige berging bij te huren.

Hier voelt u zich Thuis!

Huurprijzen variëren tussen de € 1050,- en € 1325,- exclusief servicekosten en GWE.
We hebben een modelwoning ingericht welke op afspraak kan worden bezichtigd.

Wanneer u interesse heeft kunt u uw belangstelling kenbaar maken via info@hurenintwente.nl

Geïnteresseerd?

Ga direct naar het aanmeldformulier. aanmeldformulier

Vergelijkbaar