Park de Kotten 224 Enschede

Omschrijving

Tijdelijke verhuur (max 6 maanden)

Op geliefd plekje, in parkachtige omgeving ‘Park de Kotten’ gelegen en in goede staat van onderhoud verkerend royaal appartement met twee zonnige balkons, ruime berging op de begane grond en aan de achterzijde en voorzijde een vrij en groen uitzicht. Dit royale appartement is fraai gesitueerd in het gebouw en gelegen op de vierde woonlaag van waaruit u een prachtig zicht geniet over het park met veel groen.

De centrale ingang van dit appartementencomplex bestaat uit een gezamenlijke hal, van waaruit toegang wordt geboden tot het appartement en uw eigen ruime berging.

Indeling appartement: entree, ruime hal met een garderobemogelijkheid, toiletruimte (vrijdragend wandcloset), meterkast en handige bergruimte. Vanuit de hal heeft u toegang tot de keuken en de woonkamer. De grote raampartijen in de woonkamer zorgen voor veel lichtinval. De de woonkamer beschikt over een open haard. Vanuit de keuken heeft u toegang tot een van de zonnige balkons met praktische bergkast. Verder heeft het appartement twee slaapkamers, beide slaapkamers beschikken over een vaste linnenkast. De badkamer is voorzien van een wastafel, een designradiator en een douchegelegenheid.

Bijzonderheden:
– Per direct beschikbaar tijdelijke verhuur
– Huurprijs € 850,- excl. g/w/e/
– Waarborgsom een maand huur
– Servicekosten € 50,- per maand
– Berging op de begane grond
– Voor de deur voldoende parkeergelegenheid

Geïnteresseerd?

Ga direct naar het aanmeldformulier. aanmeldformulier

Vergelijkbaar