Jekerstraat 164 Enschede

Omschrijving

Op een gunstige ligging, nabij het buitengebied van Enschede gelegen goed onderhouden 4-kamer appartement op de 6e woonlaag met een berging in het souterrain.

Het appartement is gelegen in het appartementencomplex ‘De Jeker’ en is voorzien van een lift en een videofoon installatie. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid.

In de directe omgeving van het appartementencomplex bevindt zich een grootschalig winkelcentrum, diverse scholen en de snelweg. Er is een goede verbinding met het openbaar vervoer.

Indeling
Entree: Achter de moderne gevel ligt de entree/hal met de brievenbussen en de doorgang naar de lifthal. Vanuit deze lifthal zijn de bergingen te bereiken. Twee liften: 1 voor de even verdiepingen en 1 voor de oneven verdiepingen. Natuurlijk is er ook het gewone trappenhuis.

Appartement: Middels de entree komt u in de hal. Aan de linkerkant vindt u de meterkast en daarnaast een voorraadkast. Aan de rechterkant bevind zich het toilet. Als u de hoek om gaat en de gang verder inloopt komt u aan de rechterkant de deur naar de woonkamer tegen. Via de woonkamer is het balkon (10 m2) te bereiken. Terug in de gang vindt u aan de linkerkant de badkamer, welke is voorzien van een wastafel en douche. Naast de badkamer bevindt zich de dichte keuken, deze biedt toegang tot een tweede, wat kleiner balkon (2,6 m2).
Als u verder doorloopt in de gang dan komt u de 3 slaapkamers tegen.

Bijzonderheden:

– Beschikbaar per 01-09-2022
– Huurprijs € 1000,- exc. g/w/e
– Waarborgsom 1 maand huur

U kunt zich niet meer inschrijven voor deze woning.

Vergelijkbaar