Jekerstraat 164 Enschede

Omschrijving

Op een gunstige ligging, nabij het buitengebied van Enschede gelegen goed onderhouden 4-kamer appartement op de 6e woonlaag met een berging in het souterrain.

Het appartement is gelegen in het appartementencomplex ‘De Jeker’ en is voorzien van een lift en een intercom. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid.

In de directe omgeving van het appartementencomplex bevindt zich een winkelcentrum, diverse scholen en de snelweg. Er is een goede verbinding met het openbaar vervoer.
Achter de moderne gevel ligt de entree/hal met de brievenbussen en de doorgang naar de lift. Vanuit deze lift/hal zijn de bergingen te bereiken.

Berging: In het souterrain.

Indeling appartement: entree, ruime hal met een garderobemogelijkheid, toiletruimte, meterkast en handige bergruimte. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer, keuken, badkamer en 3 slaapkamers. Via de ruime woonkamer is het zonnige balkon op het zuiden gelegen, te bereiken. Naast de badkamer bevindt zich de keuken, deze biedt toegang tot een tweede, wat kleiner balkon

Vraagprijs € 249.500,-

Aanvaarding: in overleg

Kenmerken:
Bouwjaar: 1968.
Woonoppervlakte: circa 100 m2.
Inhoud: circa 270 m3.
Verwarming: Blokverwarming
Elektra: 2 groepen en dubbel tariefmeter.

Bijzonderheden:
– Voorraadkast met wasmachine aansluiting.
– Servicekosten, voor o.a. verzekeringen, onderhoud en schoonmaak: € 290,-
Let op! Dit is inclusief de rente en aflossing van de SVN lening van € 100,- per maand. Deze lening loopt in 2025 af en de verwachting is dat de servicekosten dan met hetzelfde bedrag verlaagd zullen worden.

Rond 2006 heeft dit complex een renovatie ondergaan, dit gebouw is systematisch ontmanteld en grotendeels nieuw opgebouwd en daarom kunnen we spreken van een complex dat zich met nieuwbouw kan meten. Nieuwe dakbedekking, vernieuwde technische installatie, vernieuwde balkons, nieuw gemetselde gevels, nieuw kunststof kozijnwerk met isolerend glas, kortom te veel en te vergaand om alles op te noemen. Bij het ontwerp in de 60’er jaren hebben de architecten reeds goed nagedacht over bruikbaarheid van ruimtes. Dus het appartement is zeker een bezichtiging waard.

Geïnteresseerd?

Ga direct naar het aanmeldformulier. aanmeldformulier

Vergelijkbaar